MUTFAK TİPİ KAOTİK KARIŞTIRICI GELİŞTİRİLMESİ VE KAOTİK KARIŞTIRMANIN KEK HAMURUNUN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
18 Mart 2020 11:33
BAP052 – Proje Hikayeleri: Mutfak Tipi Kaotik Karıştırıcı Geliştirilmesi ve Kaotik Karıştırmanın Kek Hamurunun Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Prof. Dr. Cüneyt Güzeliş
Yaşar Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü
Yaşar Üniversitesi Proje Destek Ofisi
(41)
Category: AR-GE, İnovasyon ve Girişimcilik
Tags: bap, Bilimsel Araştırma Projesi, BilimselAraştırmaProjesi, BTTO, cüneyt güzeliş, CüneytGüzeliş, elektrik-elektronik mühendisliği, FenBilimleriEnstitüsü, gastronomi, GastronomiVeMutfakSanatları, GıdaTeknolojisi, pdo, proje, Proje Destek Ofisi, ProjedestekOfisi, ProjeHikayeleri, yaşar üniversitesi, YaşarÜniversitesi, YaşarUniversity